Paslanmaz Çelik

Paslanmaz Çelik

Paslanmaz Çelik

Paslanmaz çelikler normal çeliklere oranla içeresinde %10 daha fazla krom içermektedir. Buda normal çelikle paslanmaz çeliÄŸin arasındaki en büyük farklardan biridir. Normal çeliÄŸe oranla daha kaliteli ve adı üstünde de paslanmayan çelik korozyona karşı da oldukça etkilidir. Bu özellikleriyle ürün günümüzde birçok sektörde kullanılmıştır.

Pas tutmaya oldukça fazla direnç gösteren ürün leke yapma sorununu da ürettiÄŸi son teknolojik çeliklerle beraber ortadan kaldırmıştır. Günümüzde yaklaşık 60 çeÅŸitli dereci bulunan bu ürünün kullanımını görmek mümkün. Hijyen, ısı dayanıklılığı gibi konularda da ürün iyi tepkiler vermektedir. Hemen hemen her sektörde kullanılan bu ürünün saydıklarımız dışında birçok yararı bulunmaktadır. Bu yararlar ürünü daha popüler olmasını saÄŸlamıştır. Bu yararları daha detaylı olarak aÅŸağıdan inceleyebilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Yararları?

Hijyenik

Çeliklerin pislendiÄŸinde temizlenmesi oldukça zordur. Teknolojinin her geçen gün geliÅŸmesi bu sorunu ortadan kalkmıştır. Yeni üretilip satılan ürünlerde ürünün temizlenmesi oldukça kolaydır. Bu özelliÄŸiyle çelikler hastanelerde, gıda sektörlerinde, mutfaklarda oldukça fazla oranda kullanılmaktadır.

Isıya Karşı Etkin Çözüm

Ürünün oldukça kaliteli olması yüksek dirençlere karşı kullanıcılarına etkin çözüm sunmuÅŸtur. Yüksek sıcaklığı bildiÄŸiniz gibi kireç tutmalara sebebiyet vermiÅŸtir. Neyse ki bu sorunu ortadan kaldıran paslanmaz çelik ürünleri var.

Korozyonla Etkin Mücadele

BildiÄŸiniz gibi kirençlenme ve paslanma durumları ortamların aşınmasına sebebiyet vermektedir. Fakat bu sorun son teknoloji meyvesi olan paslanmaz çelikler ile ortadan kalktı.

Yukarıdaki belirtilenlerin yanı sıra ürün çevreye de oldukça yarar saÄŸlamaktadır. Kullanıcılarına %100 geri dönüÅŸüm imkanı sunan ürün bu özelliÄŸiyle oldukça tercih edilmiÅŸtir. Ayrıca ürünün eski hurdalardan tekrardan dönüÅŸtürülerek üretilmesi ürünün ne kadar çevre dostu olduÄŸunun bir göstergesidir.

Sosyal Medyada PaylaÅŸ: