Engin Boru Paslanmaz DikiÅŸsiz Boru

Engin Boru Paslanmaz DikiÅŸsiz Boru

Engin Boru Paslanmaz DikiÅŸsiz Boru

                
Günümüzde sıklıkla karşılaÅŸtığımız malzemelerden biri olan paslanmaz çelik boru ürünü normal borulardan farklı olarak üretilmektedir. Hazırlanan hammaddelerin çelik çubuklara dönüÅŸtürülmesiyle baÅŸlayan bu iÅŸlem sonrasında yuvarlak ÅŸekil verilmesiyle sona erer. Bu iÅŸlemler sonucunda elde edilen paslanmaz çelik boru ürünü zorlu uygulamalara karşı oldukça dirençlidir. Bu özelliÄŸinden dolayı ürün birçok sektörün vazgeçilmezi olmuÅŸtur. Ürünü tercih eden sektörler genellikle 18 24 boyutlarda bu çeliÄŸe ihtiyaç duymaktadır.

Korozyona ve paslanmalara karşı iyi bir direnç gösteren paslanmaz çelik borular genellikle petrol ve gaz sektöründe kullanılmaktadır. Petrokimya, kimya ve enerji endüstrileri de tercihlerini paslanmaz çeliklerden yana kullanmıştır. Bu sektörler yüksek basınçlı gazı ve sıvıyı taşımak için paslanmaz çelik ürününü kullanmaktadır. Aynı zamanda bu ürünün korozyona karşı oldukça iyi direnç göstermesi bu sektörlerin ürünü kullanmasında baÅŸlıca neden olarak gösterilebilir.

Paslanmaz Çelik Boru ile Korozyona Karşı Dayanıklılık

Çok geniÅŸ bir kullanım alanı bulunan bu ürün korozyona karşı oldukça iyi bir dayanıklılığa sahiptir. Bu nedenle ürün inÅŸaat uygulamalarında sıklıkla tercih edilmiÅŸtir. Korozyonun yanı sıra ürünün paslanma yapmaması da çelik borunun tercih edilmesindeki diÄŸer bir etkendir. Ayrıca ürün gıda üretimi ve prosesi çevrelerde kolayca temizlenebilmektedir. Renkli boya dayanıklılığı, kimyasallara karşı dayanıklılık ürünün korozyon haricinde direnç gösterdiÄŸi diÄŸer alanlardır.

Paslanmaz Çelik Boru ile Isıya Karşı Dayanıklılık

Paslanmaz çelik boru 870 derece aralığında çalışan ortamlara rahatlıkla uyum saÄŸlayabilmektedir. Bu ortamlarda kullanıcılara iyi bir dayanıklılık özelliÄŸi kazandıran ürün çeÅŸitlerine göre daha yüksek derecelerde de dayanıklılık saÄŸlayabilmektedir. Ürünün bu çeÅŸitleri hakkında bilgi almak için Engin Boru firmamızla iletiÅŸime geçebilirsiniz. Firmamız sektörde adını duyurmasının yanı sıra müÅŸteri memnuniyetini prensip edinerek faaliyetlerini yürütmektedir.

 

Sosyal Medyada PaylaÅŸ: